Vardy sluit EK-deelname met Engeland niet uit: 'De tijd zal het ons leren'

Vardy sluit EK-deelname met Engeland niet uit: 'De tijd zal het ons leren'

10-03-2020 09:00

Jamie Vardy lat de deur voor een rentree in het nationale team van Engeland open. De spits zette na het WK van 2018 een punt achter zijn interlandloopbaan, maar durft deelname aan het komende EK niet uit te sluiten.

Gezien de blessures van Harry Kane en Marcus Rashford is de keuze in de spits niet al te groot voor bondscoach Gareth Southgate. En dus wordt Vardy voorzichtig genoemd als alternatief. "Wie wee", reageert de 33-jarige spits voor de camera van Sky Sports.

Ondanks het blessureleed van Kane en Rashford nam Southgate nog geen contact op met Vardy, die dit seizoen al goed is voor negentien doelpunten namens Leicester City. "We hebben nog niets besproken. Ik weet dat de jongens geblesseerd zijn, maar het ziet er naar uit dat ze snel terug zijn. Dus alleen de tijd zal het ons leren."

Nadat hij zijn einde bij Engeland aankondigde, lijkt Vardy de deur van het nationale elftal nooit helemaal dicht te hebben gegooid, gezien zijn afspraak met de bondscoach. "Als ik ooit nodig zou zijn, om wat voor reden dan ook, dan zouden we daarover praten."