Maatregelen tegen coronavirus? 'Pro League zit samen met viroloog Van Ranst'

Maatregelen tegen coronavirus? 'Pro League zit samen met viroloog Van Ranst'

09-03-2020 15:35
1

Ook de Pro League is in de ban van het coronavirus. Het houdt daarom in samenwerking met de KBVB, de voetbalcel en het Ministerie van Volksgezondheid op donderdag 12 maart een informatievergadering over het virus.

De Pro League laat weten dat de clubs tijdens de vergadering de huidige maatregelen gaan bespreken. Ook virool Dr. Marc Van Ranst schuift mee aan tafel. Aan hem kunnen de clubs vragen stellen over het coronavirus.

Naast de profclubs zijn ook de amateurclubs uitgenodigd. Ook vertegenwoordigers van de supportersfederatie, de tv-productie en de sportmedia zijn welkom tijdens de vergadering.

'De Pro League volgt de situatie samen met de relevante experten verder op. Het uitgangspunt voor de Pro League blijft om de wedstrijden te laten doorgaan met de fans in de stadions, in veilige omstandigheden voor iedereen. In samenspraak met de bevoegde diensten en de clubs zal de Pro League de gepaste maatregelen nemen om de juiste omstandigheden te blijven verzekeren', klinkt het bij de Pro League.