Losada foetert ondanks zege Beerschot tegen OHL: “Ik ben niet tevreden”

Losada foetert ondanks zege Beerschot tegen OHL: “Ik ben niet tevreden”

09-03-2020 14:44

Beerschot won de eerste wedstrijd van Oud-Heverlee Leuven in de strijd om promotie. Na afloop foeterde coach Hernan Losada omdat het maar bij 1-0 bleef. Zo blijft het nagelbijten.

Beerschot heeft nog nachtmerries van de scenario’s van afgelopen jaren waar het in de slotfase telkens promotie misliep. Losada was niet blij na de zege tegen OHL. “Ik ben niet tevreden”, citeert Het Nieuwsblad. “Als je het aantal kansen bekijkt, dan hadden we voor de rust al 3-0 voor moeten staan.”

“En ook meteen erna kregen we een grote kans op een tweede doelpunt (onbegrijpelijk over doel gekopt door Frédéric Frans, red.). We wilden zo veel mogelijk scoren… Nu is nog niks gespeeld en verwachten we een héél moeilijke opdracht in Leuven. We gaan echter niet spelen om te verliezen, we gaan altijd voor de overwinning”, aldus Losada.

De coach was wel erg te spreken over de aanhang van Beerschot. “We hopen dat we dit voor hen tot een goed einde kunnen brengen deze keer. Met momenten leek het alsof we met meer dan alleen spelers op het veld stonden”, besluit Losada.