'Manchester City maakt uitzondering en laat Agüero gaan bij rampscenario'

'Manchester City maakt uitzondering en laat Agüero gaan bij rampscenario'

Gepubliceerd: zondag 8 maart 2020 om 16:19zo 08-03-2020 om 16:19

Mogelijk komt er na negen succesvolle jaren een einde aan het dienstverband van Sergio Agüero bij Manchester City. Volgens The Sun mag de Argentijnse topschutter vertrekken als het beroep tegen de Champions League-uitsluiting niets uithaalt.

De UEFA maakte twee weken geleden bekend dat Manchester United in de volgende twee edities van de Champions League niet welkom is. De Engelse grootmacht heeft beroep aangetekend, maar houdt op de achtergrond rekening met het zwartste scenario. Agüero krijgt groen licht om te vertrekken als de schorsing overeind blijft, aldus The Sun.

City wil de spelersgroep zoveel mogelijk intact proberen te houden, maar voor Agüero wordt vanwege bewezen diensten een uitzondering gemaakt. De Argentijn is inmiddels 31 jaar oud en wil mogelijk nog één keer het avontuur opzoeken. In het verleden stond hij onder contract bij Independiente en Atlético Madrid.

Agüero is de topscorer aller tijden van Manchester City met 180 doelpunten in 260 wedstrijden. In zijn negen jaar in het Etihad Stadium won Agüero onder meer vier landstitels. Het is vooralsnog onduidelijk of hij denkt aan een vertrek.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws