UPDATE: Italiaanse regering neemt toch beslissing over Parma - SPAL

UPDATE: Italiaanse regering neemt toch beslissing over Parma - SPAL

Gepubliceerd: zondag 8 maart 2020 om 12:41zo 08-03-2020 om 12:41

Laatste update: zondag 8 maart 2020 om 13:08zo 08-03-2020 om 13:08

Een bizarre situatie voor de wedstrijd tussen Parma en SPAL in de Serie A. Beide clubs zouden om 12.30 uur aftrappen, maar de wedstrijd is een half uur uitgesteld omdat de Minister van Sport zich momenteel over de Italiaanse competitie buigt.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus worden de wedstrijden al achter gesloten deuren afgewerkt. Parma en SPAL zouden de wedstrijd dus wel kunnen spelen, maar kregen vlak voor de aftrap te horen dat ze vijf minuten moesten wachten omdat Vincenzo Spadafora, de Minister van Sport, overweegt om de Serie A tijdelijk stop te zetten.

Uiteindelijk is besloten om de wedstrijd met een half uur uit te stellen. Het is niet duidelijk of er daadwerkelijk gespeeld gaat worden. Spelers van beide clubs stonden klaar om te beginnen, maar kregen het verzoek om toch weer terug te gaan naar de kleedkamers. De reservespelers zaten al op de bank en kregen er niets van mee.

Update: De wedstrijd tussen Parma en SPAL gaat door. Dat heeft de Italiaanse regering bekendgemaakt. Het is niet duidelijk wat er met het restant van de Serie A gaat gebeuren. Later op zondag staan ook nog de wedstrijden tussen AC Milan en Genoa en Juventus en Internazionale op het programma.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws