'Penaltydoelman Krul kan nieuwe ploegmaat van Raman worden bij Schalke 04'

'Penaltydoelman Krul kan nieuwe ploegmaat van Raman worden bij Schalke 04'

08-03-2020 08:46
1

Tim Krul heeft zich met zijn sterke prestaties bij Norwich City in de kijker gespeeld bij Schalke 04. De Nederlandse doelman is in Gelsenkirchen in beeld als opvolger van Alexander Nübel, die transfervrij naar Bayern München vertrekt. Dat meldt The Sun.

Norwich boekte slechts twee overwinningen in zijn laatste zestien Premier League-duels en is in het bezit van de rode lantaarn, maar Krul onttrekt zich enigszins aan de malaise. De 31-jarige keeper vertolkte woensdag nog een hoofdrol in de bekerstunt tegen Tottenham Hotspur in de FA Cup. The Canaries bereikten de kwartfinale, nadat Krul twee penalty's keerde in de strafschoppenserie.

Het is een spaarzaam hoogtepunt dit seizoen voor Norwich, maar toch weet Krul zich te onderscheiden. De achtvoudig Oranje-international heeft een contract tot medio 2022 aan Carrow Road, maar de kans is aanwezig dat Norwich meewerkt aan een transfer als de club degradeert, zo weet The Sun

Krul verruilde Brighton & Hove Albion in de zomer van 2018 voor Norwich. Eerder kwam hij onder meer uit voor ADO Den Haag, Newcastle United, Ajax en AZ. Bij Schalke kan hij de ploegmaat worden van Benito Raman, die afgelopen zomer werd aangetrokken door de club.