Nog weinig geloof in de titel bij KAA Gent: Club Brugge is ver weg

Nog weinig geloof in de titel bij KAA Gent: "Club Brugge is ver weg"

08-03-2020 07:00
32

Voor KAA Gent en de achtervolgers lijkt een titel nog moeilijk te gaan worden. Het telt na de nederlaag van zaterdag tegen Charleroi al vijftien punten achterstand. Dat ziet ook Jess Thorup.

Helemaal opgeven wil de coach van Gent de titelstrijd nog niet, maar hij lijkt te denken dat Club Brugge inhalen niet meer gaat gebeuren. "Ik moet opletten met wat ik nu zeg. Zolang er mogelijkheden zijn, gaan we proberen om zoveel mogelijk matchen te winnen", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

"Ik hoop dat we eind mei zo hoog mogelijk zullen eindigen. Maar voor mij ziet het ernaar uit dat Brugge ver weg is en dat de andere teams voor de tweede plaats moeten strijden", gaf Thorup aan na de verloren 1-4 partij tegen Charleroi.

Met nog één wedstrijd te gaan in de reguliere competitie bedraagt de achterstand van Gent op Club Brugge nu vijftien punten. Het telt zelf één punt voorsprong op Charleroi, de nummer drie. Op de laatste speeldag trekt Gent naar Waasland-Beveren. Club Brugge neemt het op tegen KAS Eupen.