Mourinho haalt hard uit naar recordaankoop Spurs: Het houdt een keer op

Mourinho haalt hard uit naar recordaankoop Spurs: "Het houdt een keer op"

Gepubliceerd: zaterdag 7 maart 2020 om 22:13za 07-03-2020 om 22:13

Tanguy Ndombele heeft een probleem bij José Mourinho. Na een anonieme wedstrijd tegen Burnley (1-1) krijgt de Franse miljoenenaankoop van Tottenham Hotspur harde kritiek te verduren van zijn manager.

De 23-jarige Ndombele had het moeilijk tegen Burnley en werd in de rust geslachtofferd door Mourinho, die Spurs een stuk beter voor de dag zag komen in de tweede helft. Na afloop hield de Portugese manager zich niet in. "Ik verwachtte meer van de spelers die niet moe waren", zei hij zaterdagavond tegen Sky Sports.

Mourinho richtte zich vervolgens tot Ndombele. "Hij moet zich realiseren dat dit de Premier League is. Hopelijk gebruikt hij elke minuut op het veld om te leren wat spelen in Engeland inhoudt, want hij moet zich verbeteren. Het is duidelijk dat hij veel talent heeft, maar hij moet weten dat hij meer moet brengen. Ik kan hem kansen blijven geven, maar het houdt een keer op. Het team is belangrijker."

Spurs betaalde afgelopen zomer 60 miljoen euro voor Ndombele, die daarmee de duurste aankoop in de clubhistorie werd. De Fransman wordt echter achtervolgd door blessures. Rond de jaarwisseling kreeg hij ook al meerdere keren harde kritiek van Mourinho.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws