OH Leuven waarschuwt Beerschot: Gefocust, maar toch ontspannen: wij zijn klaar

OH Leuven waarschuwt Beerschot: "Gefocust, maar toch ontspannen: wij zijn klaar"

06-03-2020 18:10
2

In Eerste Klasse A moet Play-Off 1 nog beginnen, maar in Eerste Klasse B valt de ontknoping komende week al. Deze zondag werken Beerschot V.A. en Oud-Heverlee Leuven hun heenwedstrijd van de finale af. Xavier Mercier, de spelmaker van OHL, is overtuigd van een goede afloop.

"Wij zijn klaar", luidt het veelzeggend op de website van de Leuvenaars. "Op de driedaagse stage in Spa hebben we uitstekend gewerkt. In die laatste oefensessies is het nog een kwestie van de laatste details op punt te zetten. De groep leeft gefocust, maar toch ontspannen, toe naar de wedstrijd van zondag op het Kiel. We kennen onze kwaliteiten en weten perfect wat er ons te doen staat", waarschuwt Mercier de Ratten.

Na een seizoen van 30 speeldagen staan de tellers in deze slotwedstrijden weer gelijk, beseft Mercier maar al te goed. "Elke finale begin je weer vanaf nul. Die jongens met ervaring zijn uiteraard een extra troef. Al is het maar omdat zij de andere spelers kunnen vertellen hoe het voelt om zo’n finales te spelen", ziet de Fransman toch nog een voordeel bij OHL.