'Glasgow Rangers wil Hagi, maar ook Italiaanse club denkt aan Genk-huurling'

'Glasgow Rangers wil Hagi, maar ook Italiaanse club denkt aan Genk-huurling'

Gepubliceerd: donderdag 5 maart 2020 om 22:07do 05-03-2020 om 22:07

Laatste update: vrijdag 6 maart 2020 om 23:45vr 06-03-2020 om 23:45

KRC Genk besloot afgelopen winter om afscheid te nemen van Ianis Hagi. De middenvelder werd uitgeleend aan het Schotse Glasgow Rangers. Daar kon de Roemeense spelmaker al heel wat indruk maken.

Hagi kon in die mate indruk maken dat hij mag hopen op een verlengd verblijf in Schotland. Glasgow Rangers wist een aankoopoptie te bedingen in het huurcontract en zou een verlengd verblijf zeker zitten.

Volgens Digisport zou men bij Glasgow Rangers binnen de club al besproken hebben om de optie binnenkort te lichten. Hoofdcoach Steven Gerrard is alvast een fan. "Ianis maakt een grote impact en we zijn blij met zijn prestaties op en naast het veld. Hij is een professional, een speler die constant wil bijleren en snel begrijpt hoe wij willen spelen", klonk het onlangs nog bij Daily Record.

Hagi zit inmiddels al aan tien wedstrijden voor Glasgow Rangers. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en twee assists.

UPDATE: Glasgow Rangers zou Hagi definitief kunnen en willen inlijven, maar dat betekent niet dat de Roemeen ook in Schotland blijft. Door zijn sterke prestaties heeft men hem ook in Italië weer opgemerkt. Zo meldt Corriere dello Sport dat ook Lazio Roma hem inmiddels op het lijstje heeft staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws