Te laag bod op Dessers: Voor Cyriel was het ook een fantastische stap geweest

Te laag bod op Dessers: "Voor Cyriel was het ook een fantastische stap geweest"

Gepubliceerd: donderdag 5 maart 2020 om 18:43do 05-03-2020 om 18:43

Cyriel Dessers zette in de laatste dagen van de winterse transferperiode zijn zinnen op een overstap naar Celta de Vigo, maar Heracles Almelo werkte niet mee. Tim Gilissen, technisch directeur van de eredivisionist, spreekt van een te laag bod uit Spanje.

Celta de Vigo meldde zich eind januari in Almelo met een bod dat 'onvoldoende' was, aldus Gilissen. "Voor Cyriel was het ook een fantastische stap geweest", verklaart de Heracles-directeur tegenover Voetbal International. Celta schakelde vervolgens door. "Laat ik duidelijk zijn: op 1 februari was er geen winnaar. Ook wij niet."

"Op een gegeven moment moet je tegen elkaar zeggen: We stomen door en maken het plan af. Dan komt die transfer komende zomer. Cyriel heeft het goed opgepakt. Het is overigens wel een opmerkelijke ontwikkeling; je haalt in de zomer een speler en een half jaar later ben je hem al bijna weer kwijt."

Dessers is een schot in de roos voor Heracles, terwijl er eerst scepsis was over zijn komst. "Er waren genoeg mensen die ons afschoten omdat wij een bankzitter van FC Utrecht haalden als opvolger van Adrián Dalmau. Moet je kijken hoe snel het kan gaan. Het was een onrustige winter. Niet toevallig dat de laatste twee maanden niet onze beste fase was."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws