Er moet een nieuwe wind waaien bij KV Oostende, zo kan het niet verder

"Er moet een nieuwe wind waaien bij KV Oostende, zo kan het niet verder"

05-03-2020 12:00
4

Met Adnan Custovic heeft KV Oostende een oude bekende aangesteld als nieuwe coach. Jelle Bataille hoopt alvast dat hij voor een nieuwe wind kan zorgen. Oostende heeft het namelijk niet gemakkelijk.

"We moeten het behoud zo snel mogelijk afdwingen en dan naar volgend seizoen werken. Er moet dringend een nieuwe wind waaien die KVO nieuw leven inblaast. Zo kan het niet verder", klinkt het duidelijk in Het Nieuwsblad.

Zaterdag speelt Oostende thuis tegen KRC Genk, maar Bataille is geschorst. "Laten we hopen dat Genk veel druk vooruit zet en dat we zo kunnen profiteren van de ruimtes die het daarbij laat. Het zal niet gemakkelijk worden, maar thuis kunnen we altijd iets meer. Ons veldje ligt ons wel."

De fans leven nu nog altijd in onzekerheid. "In Antwerp moesten we weer zoveel fans teleurstellen. Toch zullen de supporters zaterdag opnieuw paraat staan. Ik heb nog altijd vertrouwen in een goede afloop. Er was geen enkel moment dat ik het niet meer zag zitten. Het is zaak om nu goed te trainen en er dan zaterdag onze kop voor te leggen."