Game Over voor Nasri?: ‘Hij heeft die emotionele band van Kompany niet’

Game Over voor Nasri?: ‘Hij heeft die emotionele band van Kompany niet’

04-03-2020 11:05
6

Samir Nasri werd met afgelopen zomer trots voorgesteld in het Lotto Park. De voormalige Franse superster kon de verwachtingen echter nooit inlossen. Uiteraard speelde blessures daarin een grote rol, Het Laatste Nieuws ziet echter ook een andere reden.

Na maanden in de lappenmand is Nasri weer fit genoeg om mee te trainen, wedstrijdfit is hij echter nog lang niet. De Fransman moest onlangs de training nog staken omdat hij niet mee kon op fysiek vlak. Het Laatste Nieuws vraagt zich luidkeels af, of de goedbetaalde Nasri nog wel 100% leeft voor zijn sport.

‘In de kleedkamer toont hij zich een lieve gast, hij helpt de jongeren. Daar stopt zijn inbreng weliswaar’, valt er in de krant te lezen. ‘De ex-superster heeft het moeilijk om zich mentaal nog op te laden. Iemand als Kompany verdient ook miljoenen, maar die heeft nog de emotionele band met Anderlecht en het EK als sportief doel voor ogen. Dat heeft Nasri niet’, vervolgt Het Laatste Nieuws.

Had Anderlecht dit dan niet kunnen verwachten? Nasri scheert al enkele jaren geen al te hoge toppen meer. ‘Hij teert al enkele jaren op zijn naam en faam, naast Anderlecht waren er deze zomer dan ook enkel maar woestijnclubs geïnteresseerd.’ Waarom Anderlecht dan toch voor de Fransman ging is volgens de krant duidelijk. ‘Kompany kende hem van bij City, Coucke was starstruck en de vrouw van Nasri komt goed overeen met Carla Kompany. Het pakte verkeerd uit’, vatten ze het bij Het Laatste Nieuws samen.