UPDATE: ‘KV Mechelen en De Camargo bijna rond, andere spelers volgen ook’

UPDATE: ‘KV Mechelen en De Camargo bijna rond, andere spelers volgen ook’

04-03-2020 08:00 Laatste update: 05-03-2020 16:14
3

KV Mechelen doet het als promovendus uitstekend in de Jupiler Pro League. Met een goede mix van ervaring en jong talent strijdt Malinwa nog volop mee voor Play-Off 1. Igor De Camargo (36) voelt zich dan ook nog in zijn sas Achter de Kazerne. Mogelijk volgt er zelfs een nieuw contract voor de Brasilo-Belg.

Gazet van Antwerpen weet namelijk te melden dat Mechelen op dit moment met De Camargo aan het onderhandelen is over een nieuwe overeenkomst. De ervaren spits is na dit seizoen einde contract, maar de kans bestaat dus dat de ex-speler van onder meer KRC Genk en Standard er nog een jaartje bijdoet bij Malinwa.

Na de degradatie in 2018 haalde Mechelen de 9-voudig Rode Duivel in huis. Vorig seizoen won De Camargo bij Mechelen meteen de Beker van België én werd het kampioen in 1B. Afgelopen zomer werd de 36-jarige aanvaller zelfs even gelinkt aan Club Brugge, maar tot een transfer kwam het toen niet.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat KV Mechelen en Igor De Camargo bijna een akkoord hebben bereikt over een nieuw contract. Na de reguliere competitie zal Malinwa ook aan de tafel gaan met Castro, Swinkels, Tainmont en Corryn.