UPDATE: 'Zulte Waregem kan blijven hopen op som geld uit Engeland'

UPDATE: 'Zulte Waregem kan blijven hopen op som geld uit Engeland'

03-03-2020 16:16 Laatste update: 18-03-2020 19:19
3

Cyle Larin wordt momenteel gehuurd van Besiktas. Zulte Waregem heeft echter een aankoopoptie van 2,5 miljoen euro bedongen. Het Turkse Fotospor meldt dat Essevee flink kan cashen met de Canadees.

Met zeven doelpunten en tien assists in 28 competitiewedstrijden speelde Larin zich al in de kijker bij Zulte Waregem. Het ziet er dan ook naar uit dat Essevee de aankoopoptie zal lichten. Er is echter al interesse uit de Premier League. Zulte Waregem kan naar verluidt een flinke duit verdienen.

Er wordt gesproken van een bedrag tussen de tien en twaalf miljoen euro. Het contract van Larin bij Besiktas loopt nog tot 2022, maar zal aan het einde van het seizoen waarschijnlijk worden overgenomen door Zulte Waregem voor 2,5 miljoen euro. Het is dan nog maar de vraag hoelang Larin nog bij Essevee zal blijven.

Update: Ondanks de zorgen over het verdere verloop van het seizoen, mag Essevee blijven hopen op flink wat geld. Berkshire Live meldt namelijk dat Leeds United nog steeds geïnteresseerd is in Larin. Essevee kan de spits binnenkort definitief overnemen om daarna weer met winst door te verkopen.