Genk wil Play-Off 1: 'Maar duel tegen Lommel ook leuk voor fans'

Genk wil Play-Off 1: 'Maar duel tegen Lommel ook leuk voor fans'

03-03-2020 08:55
6

Op de laatste twee speeldagen van de reguliere competitie moet KRC Genk nog alles uit de kast halen om Play-Off 1 te halen. Toch beseft de club dat ook Play-Off 2 een reële optie is voor de landskampioen.

Genk staat momenteel zevende in de stand met 41 punten. Dat zijn er slechts twee minder dan KV Mechelen, dat zesde staat. Op de slotspeeldag komt KV Mechelen over de vloer in Genk. De landskampioen heeft haar lot om Play-Off 1 nog te halen dus nog volledig in eigen handen.

Moest het toch Play-Off 2 worden, dan heeft Genk daar nu al op ingespeeld. "We hebben zonet samengezeten om de prijzen te bepalen voor de mini-abonnementen. Zowel wat Play-Off 1 als Play-Off 2 betreft", stelt commercieel directeur van Genk, Stephan Poelmans, in Het Laatste Nieuws.

Niemand bij Genk droomt van Play-Off 2, maar elk nadeel heeft ook zijn voordeel. "Stel dat Lommel in onze poule zou zitten, dan is dat voor onze supporters nog steeds een leuke wedstrijd. Een duel dat ook niet zo vaak voorkomt. Al hopen we natuurlijk allemaal vurig dat het alsnog Play-Off 1 wordt", aldus Poelmans in de krant.

Voor de abonnementenhouders van Genk is er al tien jaar een regeling. "De abonnementen die wij voor het seizoen aan de man hebben gebracht, waren inclusief Play-Offs, ongeacht of dat 1 of 2 was."