'Tottenham en LA Galaxy willen slag slaan en Ajax-bankzitter in huis halen'

'Tottenham en LA Galaxy willen slag slaan en Ajax-bankzitter in huis halen'

Gepubliceerd: maandag 2 maart 2020 om 07:30ma 02-03-2020 om 07:30

De relatie tussen Edson Álvarez en Ajax wordt steeds minder. De Mexicaanse verdediger wil aankomende zomer vertrekken uit Amsterdam, mocht zijn situatie niet veranderen. Álvarez houdt tot nu toe vooral de reservebank warm bij Ajax.

Álvarez voelt geen vertrouwen van trainer Erik ten Hag en wilde daarom in de winterse transferperiode al vertrekken. LA Galaxy en Tottenham Hotspur waren concreet en wilden de Mexicaan ophalen uit Amsterdam, maar Ten Hag en Marc Overmars waren duidelijk: een tussentijds vertrek was niet aan de orde, zo meldt De Telegraaf.

Álvarez hoopte door het resolute besluit van de club op meer speeltijd, maar krijgt zijn minuten tot nu toe nog niet. Het lijkt erop dat Ajax hem in Amsterdam heeft gehouden voor de reservebank, tot groot ongenoegen van de speler zelf. 

Daarnaast is de privésituatie van Álvarez ook allesbehalve ideaal. Álvarez moet zijn vrouw en dochter al maanden missen, omdat de regelgeving in Nederland ervoor zorgt dat die het land niet in mogen. Het zorgt ervoor dat Álvarez wil vertrekken uit Amsterdam, maar de kans dat Ajax de volledige transfersom van 15 miljoen euro terug gaat verdienen lijkt klein.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws