Hagi definitief naar Rangers?: Het is een ongelofelijke luxe

Hagi definitief naar Rangers?: "Het is een ongelofelijke luxe"

Gepubliceerd: zondag 1 maart 2020 om 22:15zo 01-03-2020 om 22:15

Laatste update: maandag 2 maart 2020 om 00:07ma 02-03-2020 om 00:07

In België liep het niet zo vlot voor Ianis Hagi, in Schotland daarentegen gaat het de Roemeen voor de wind. Zijn trainer daar, Steven Gerrard, ziet en verlengd verblijf bij de Rangers zeker zitten voor het toptalent.

Hagi kwam met hoge verwachtingen binnen in Genk, die inlossen lukte echter niet volledig. Het bestuur besloot dan maar Hagi speelminuten te laten opdoen in Schotland, bij de Glasgow Rangers. Tot dusver was de uitleenbeurt een schot in de roos, een verlengd verblijf zit er dan ook zeker in voor Hagi.

"We zijn erg blij met hem, zowel op als naast het veld", vertelt Gerrard tegenover Daily Record. De Rangers hebben de eerste optie om Hagi definitief in te lijven, het zou daarvoor ongeveer vier miljoen pond moeten neerleggen. "Het is een ongelofelijke luxe voor ons dat wij de eerste optie op hem hebben, maar het is wel nog te vroeg om daar nu al over te praten", vervolgt Gerrard.

Als Hagi de goede lijn echter doortrekt, lijkt het wel zo goed als zeker dat Hagi ook volgend seizoen in Schotland te bewonderen zal zijn. Hagi groeide namelijk in geen tijd uit tot een publiekslieveling. "Mensen praten over zijn assists en zijn goals, maar hij doet veel meer dan dat. Positioneel is hij ook uitstekend, hij voldoet aan bijna alle eisen. Hij zal echter op dit niveau moeten blijven presteren", duidt Gerrard een laatste voorwaarde aan voor Hagi.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws