Jackers praat met fans van Waasland-Beveren: Daar denk ik liever niet aan

Jackers praat met fans van Waasland-Beveren: "Daar denk ik liever niet aan"

01-03-2020 21:05
5

De degradatiezorgen van Waasland-Beveren worden steeds groter. Zaterdagavond verloor de ploeg van trainer Dirk Geeraerd met 0-3 tegen RSC Anderlecht. De Waaslanders moeten dus de komende twee weken punten sprokkelen om volgend seizoen ook in de Jupiler Pro League te mogen spelen. 

Dat is uiteraard niet naar de zin van veel supporters. Doelman Nordin Jackers stond hen te woord na de verloren match tegen Anderlecht. "Ik snap hun gevoel. Ik heb hen gezegd dat we aan hetzelfde zeel moeten proberen te trekken", vertelde de huurling van KRC Genk tegenover Het Laatste Nieuws. "We hebben een goede verstandhouding met de supporters. En dat is heel belangrijk, zeker in deze situatie."

Waasland-Beveren moet nu de komende weken punten pakken tegen Excelsior Moeskroen en/of tegen KAA Gent. "Het is niet het moment om te panikeren. Ik denk dat we nu wedstrijd per wedstrijd moeten bekijken en er vol voor moeten gaan. Het is op leven en dood. Wat als we degraderen? Daar denk ik liefst niet aan", besloot Jackers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie