Supporters Anderlecht trekken naar Polen, maar zien Wasilewski niet spelen

Supporters Anderlecht trekken naar Polen, maar zien Wasilewski niet spelen

01-03-2020 12:44
4

Afgelopen zaterdag stond het duel tussen Wisla Krakau en Wisla Plock op het programma. Een belangrijk duel voor de Poolse club Wisla Krakau, dat moet vrezen voor een degradatie. De club kreeg echter opvallende steun.

Anderlecht speelde zaterdag dan wel een wedstrijd, toch zakten heel wat fans af naar Polen om de wedstrijd tussen Wisla Krakau en Wisla Plock te bekijken. Dat deden ze samen met enkele fans van Leicester City. Niet meteen voor de ploegen zelf, wel voor Marcin Wasilewski.

De nu 39-jarige verdediger zit in de nadagen van zijn carrière en is momenteel speler van Wisla Krakau. De fans van Anderlecht en Leicester City lieten hun aanwezigheid ook merken met een spandoek met daarop 'Wasyl Army'.

De verdediger kregen ze echter niet aan het werk te zien. Hij bleef een hele partij op de bank. Winnen deed Wisla Krakow ook niet. Het leek op weg naar een 2-1 overwinning, maar slikte in de laatste minuut nog een tegendoelpunt met een 2-2 eindstand tot gevolg. Wisla Krakau staat momenteel op een dertiende plek in de competitie, waar er zestien ploegen spelen.