'Volgende grootmacht richt het vizier op Gent-aanvaller David'

'Volgende grootmacht richt het vizier op Gent-aanvaller David'

01-03-2020 08:00 Laatste update: 05-03-2020 23:15
6

Zijn er nog clubs die niet geen interesse hebben in Jonathan David? Daily Star meldt alvast dat ook Chelsea zich gaat mengen. Ze stuurden al een scout naar KAA Gent - AS Roma.

David heeft dan ook geweldige statistieken bij KAA Gent. In 25 wedstrijden scoorde hij al 18 doelpunten. Ook Europees kan hij het verschil maken. Het leverde hem onder meer al interesse van Manchester United en Liverpool op.

Chelsea heeft sowieso nood aan nog een scorende spits. Tammy Abraham is er nu de eerste keuze, maar Olivier Giroud en onze eigen Michy Batshuayi kunnen niet overtuigen op Stamford Bridge. Ze hebben samen maar zeven goals gemaakt. Het contract van Giroud wordt niet meer verlengd.

Michel Louwagie van KAA Gent hoort de kassa al rinkelen. Hij geeft zelf aan dat hij David niet voor minder dan 25 miljoen euro zal verkopen. Dan wordt hij de duurste uitgaande transfer ooit bij KAA Gent. 

Update: De interesse in David blijft maar groeien. Na heel wat Engelse ploegen lonkt nu ook een Duits avontuur voor de Canadees. Zo meldt Interdipendenza dat Bayern München het vizier heeft gericht op de spits.