'Butez had akkoord met Club Brugge, maar vertrekt deze zomer toch bij Moeskroen'

'Butez had akkoord met Club Brugge, maar vertrekt deze zomer toch bij Moeskroen'

29-02-2020 13:00 Laatste update: 13:03
5

Jean Butez werd al twee transferperiodes gelinkt aan een vertrek bij Moeskroen. De Franse doelman had naar verluidt zelfs een akkoord met Club Brugge. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Patrick De Koster bij Mid Mid Podcast.

Club Brugge koos in laatste instantie echter voor Simon Mignolet. "In de zomer waren we rond met Club Brugge, voor de komst van Mignolet, maar de deal ging niet door vanwege de vraagprijs van Moeskroen", aldus De Koster.

Komende zomer zit er dan toch een transfer aan te komen voor Butez. "Dat is hun goed recht, maar hij heeft nog één jaar contract en komende zomer zal het wellicht wel tot een transfer komen. Dan zal Moeskroen wellicht minder krijgen dan ze voordien konden krijgen…", vertelt hij.

Aan interesse is er dan ook geen gebrek voor Butez. "Ik kan de miljoenenaanbiedingen die we voor Butez hebben al niet meer op één hand tellen. In januari kregen we een zotte buitenlandse aanbieding (AS Monaco, nvdr.) maar we beslisten dat het beter was om het seizoen bij Moeskroen uit te doen", besluit De Koster.