UPDATE: 'Schade bij Gano valt mee, maar Antwerp is speler wel tijdje kwijt'

UPDATE: 'Schade bij Gano valt mee, maar Antwerp is speler wel tijdje kwijt'

29-02-2020 10:45 Laatste update: 03-03-2020 09:05
4

Zinho Gano beleeft een seizoen in de schaduw bij Antwerp. Dieumerci Mbokani speelt vrijwel iedere wedstrijd, waardoor Gano er nauwelijks aan te pas komt. Nu zou zijn seizoen al gedaan kunnen zijn.

Volgens Gazet Van Antwerpen kampt Gano namelijk met een knieblessure en speelt hij zeker niet mee tegen KV Oostende. Het verdict kan echter een pak zwaarder uitvallen. Zondag worden er nog onderzoeken gedaan. Antwerp hoopt vooral dat de mediale of de kruisband niet is geraakt.

Gano speelde dit seizoen maar elf keer mee in de Jupiler Pro League, waarvan één keer als basisspeler. Hij maakte nog maar twee doelpunten. Gano is nog eigendom van KRC Genk, maar het is niet duidelijk of de Limburgers nog een toekomst zien met hem.

Update: Volgens Gazet van Antwerpen valt de schade bij Gano relatief mee. Bij Antwerp was er de vrees dat de speler voor de rest van het seizoen out zou zijn. Uiteindelijk zal het maar om enkele weken gaan. De bekerfinale tegen Club Brugge op 22 maart tegen Club Brugge komt waarschijnlijk wel te vroeg voor Gano.