Overmeire reageert emotioneel na nederlaag Lokeren: “Dat was heel mooi”

Overmeire reageert emotioneel na nederlaag Lokeren: “Dat was heel mooi”

Gepubliceerd: zaterdag 29 februari 2020 om 08:45za 29-02-2020 om 08:45

Sporting Lokeren ging onderuit tegen Beerschot en de toekomst van de club blijft hoogst onzeker. Na afloop reageerde Killian Ovemeire met een krop in de keel voor Proximus Sports.

Aanvoerder Overmeire kreeg in de zevende minuut een staande ovatie van de supporters van Lokeren. “Dat was heel mooi. Eerst dacht ik dat het de vierde minuut was, maar toen ik zag dat het de zevende minuut was, kon ik de link wel leggen. Dat iedereen rechtstond? Ik weet niet (lacht) Ik hen heb het niet gezien. Het was mooi", citeert Het Laatste Nieuws.

“Ik kan die mensen niet genoeg bedanken. Ik heb met hen vijftien jaar lief en leed gedeeld”, gaat Overmeire verder. “Ik dacht aan alle mooi momenten die ik hier op Daknam beleefd heb (krijgt krop in de keel). Als het dan toch de laatste wedstrijd op Daknam was, wou ik nog een keer alles in mij opnemen. Afscheid nemen, voor hetzelfde geld krijg ik die kans niet meer.”

Geen applauswissel
De captain zit met een dubbel gevoel. “Het was dubbel. Ik kreeg geen applauswissel, neen. Maar dat hoeft niet. Laat mij maar 95 minuten genieten van Daknam. Of ik genoten heb? Op een bizarre manier wel. Da’s Daknam, hé. Het was Daknam als vanouds.”

“Het Daknam van vijf jaar geleden. Die mensen hebben hetzelfde gevoel als ik. Als je gaat, dan wel met opgeheven hoofd. Neem nog eens alles in je op. Maak nog eens lawaai, breng sfeer. Dat hebben de supporters goed gedaan”, besluit Overmeire.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws