Overmeire ziet het niet meer zitten bij Lokeren: “Je kan het je niet voorstellen”

Overmeire ziet het niet meer zitten bij Lokeren: “Je kan het je niet voorstellen”

Gepubliceerd: zaterdag 29 februari 2020 om 07:15za 29-02-2020 om 07:15

Sporting Lokeren ging onderuit tegen Beerschot en de fans lieten hun onvrede zien. De wedstrijd werd vervolgens ook even stilgelegd. Na afloop reageerde aanvoerder Killian Overmeire tegenover Proximus Sports.

Overmeire ziet het niet meer zitten. “Ik ben op. Je kan je niet voorstellen in welke emotionele rollercoaster wij de laatste weken zitten. Niet enkel de spelers, ook de technische staf, de medewerkers, de supporters. Dat is zó uitputtend. Om jezelf te blijven opladen in al die onzekerheid. Dat is gewoon op. Op.”

Play-Downs
Tot nu toe ziet het er naar uit dat de spelers van Lokeren zich niet zullen voorbereiden voor de Play-Downs. “Neen, dat is zo gecommuniceerd. Wij hebben ons plicht gedaan, nu moet er een oplossing komen”, citeert Het Laatste Nieuws Overmeire.

“Als het bestuur met iets concreets komt, als alles officieel is en de papieren in orde zijn, dan gaat onze focus meteen op de Play-Downs. Dan zijn wij absoluut klaar om daarin de strijd aan te gaan. Als je ziet wat de jongens in deze omstandigheden kunnen brengen, willen wij in de play-downs zeker doortrekken.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws