Veel mensen geloven niet in KV Mechelen, laat ze maar doen

"Veel mensen geloven niet in KV Mechelen, laat ze maar doen"

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 23:35vr 28-02-2020 om 23:35

Laatste update: vrijdag 28 februari 2020 om 23:50vr 28-02-2020 om 23:50

KV Mechelen heeft met de nodige moeite gewonnen van STVV. Uiteindelijk werd het 0-3 met drie goals in het laatste kwartier. Rob Schoofs brak de ban met de 0-1.

"Dit zijn drie gouden punten op een heel belangrijk moment", aldus Schoofs bij Sporza"Het is mooi om een moeilijke uitwedstrijd te winnen. De overwinning is ook verdiend. We hebben een goede prestatie afgeleverd."

KV Mechelen moest wel lang wachten op het doelpunt. "We speelden nochtans beter in de tweede helft, met veel druk. Maar de bal wilde niet goed vallen. We misten wat présence in de zestien. Na de 0-1 gingen ze er vanzelf in."

Mechelen heeft nu nog een mooie kans op Play-Off 1. "Veel mensen geloofden niet in ons. Nu nog altijd niet, maar laat ze maar doen. De druk ligt volledig bij Genk. Wij kunnen rustig kijken naar wat zij doen. Dan is het aan ons om volgende week drie punten te pakken. Dat is voor ons het belangrijkste. Als we ons spel spelen, zijn we op de goede weg."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws