Martinez heeft duidelijke boodschap: Ik reken op Hazard voor het EK

Martinez heeft duidelijke boodschap: "Ik reken op Hazard voor het EK"

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 23:15vr 28-02-2020 om 23:15

Eden Hazard is bezig aan een horrorseizoen. Door een hardnekkige enkelblessure is hij alweer out bij Real Madrid. Roberto Martinez twijfelt er echter niet aan: Hazard zal er staan op het EK.

"Eden heeft er een week van verdriet op zitten", staat te lezen bij Het Laatste Nieuws"Maar sinds de partij tegen Manchester City is hij gestart met het aftellen naar zijn terugkeer. Ik zie het glas halfvol."

Martinez denkt niet dat zijn EK in het gedrang komt. "Met de informatie waarover ik beschik reken ik erop dat Eden nog zal kunnen spelen met Real Madrid voor het einde van het seizoen. Ik heb daar vertrouwen in. Ik reken op Eden voor het EK. Hij is iemand die plezier geeft aan de mensen die komen kijken naar hem. Soms is het een voordeel om op een groot toernooi te komen zonder een zwaar seizoen in de benen."

Martinez is ook blij met de prestaties van Thibaut Courtois bij Real. "Thibaut kwam naar Madrid als de beste doelman ter wereld. Maar net dan begon Real aan een nieuw project en was het aanpassen voor Thibaut. Vandaag ziet iedereen bij Madrid het niveau dat wij in België gewend zijn van hem in de nationale ploeg."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Verwacht je een topfitte Hazard op het EK?

(272 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws