Match van Lokeren even stilgelegd, Overmeire is scherp voor politie

Match van Lokeren even stilgelegd, Overmeire is scherp voor politie

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 22:09vr 28-02-2020 om 22:09

De fans van Sporting Lokeren hebben er duidelijk genoeg van. De match tegen Beerschot werd bij een 0-2 achterstand even stilgelegd. Enkele supporters gooiden namelijk projectielen naar het veld.

Lokeren is rode lantaarn en speelt tegen de degradatie in Eerste Klasse B. Tegen Beerschot sloegen de stoppen door. Lokeren kreeg twee dubieuze rode kaarten. Na de sportieve en financiële malaise van dit seizoen was dat de druppel die de emmer deed overlopen.

Killian Overmeire gaf tijdens de onderbreking een korte reactie bij Het Laatste Nieuws. "Ik snap die vertoning van de politie niet. Waarom is dat machtsvertoon nodig? De fans zijn gefrustreerd, maar ze zijn kalm. Mijn respect voor de supporters dat ze het kot niet afbreken. Want waarom die rode kaarten? Dat is toch niet nodig, lachen ze nog een beetje met onze miserie misschien?"

Scheidsrechter Wim Smet stuurde de spelers naar binnen. "Jammer dat de scheidsrechter er zich ook nog mee gaat bemoeien. Dan lijkt het erop dat die miserie niet gaat stoppen. De toekomst? Ik weet het niet."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws