Thorup over aanvaring bij KAA Gent: Daarop heb ik met hen gepraat

Thorup over aanvaring bij KAA Gent: "Daarop heb ik met hen gepraat"

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 21:30vr 28-02-2020 om 21:30

Laatste update: vrijdag 28 februari 2020 om 21:30vr 28-02-2020 om 21:30

Jess Thorup zag KAA Gent donderdag uit de Europa League vallen. Zondag wil hij revanche nemen tegen Cercle Brugge. Zijn team is er alvast klaar voor, stelt Thorup.

"Het is een voordeel dat we zo snel een nieuwe wedstrijd mogen afwerken", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "We kunnen meteen terug in het juiste ritme komen De Europa League moet je nu vergeten. Twee dagen is qua fysiek herstel kort dag maar ik ben wel blij met de fysieke paraatheid van mijn team, dat hebben we de voorbije weken en maanden al voldoende bewezen."

KAA Gent moet wel de geschorste Odjidja missen. Bij Kums staat nog een vraagteken na een tik van zijn eigen ploegmaat Owusu. "Sven ook out? Dan annuleren we toch gewoon de match! (lacht) Nee, dit is een team en iemand anders zal zijn plaats innemen. Ik zag Sven na de match, Elisha verdiende echt rood in die fase (lacht). De scan wees evenwel uit dat er geen breuk is en hij fietste ook al eventjes. Ik hoop dan ook dat hij tijdig fit raakt."

In de pers werd ook gesproken over een ruzie tussen Kvilitaia en Coosemans. Thorup nuanceert. "Ik hoorde dat er wat aan de hand was na de match tussen twee van mijn spelers en ik zag ondertussen ook de beelden in de krant. Daarop heb ik met hen gepraat. Ze lachten eigenlijk met gans het voorval. Ondertussen organiseren ze al een bokswedstrijd, er zijn nog tickets beschikbaar. Nee, we kunnen wel stellen dat tussen hen alles ok zit en we mogen dit onderwerp dan ook afsluiten.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws