Oularé bij Rode Duivels? 'Geen slechtere keuze dan Batshuayi of Benteke'

Oularé bij Rode Duivels? 'Geen slechtere keuze dan Batshuayi of Benteke'

28-02-2020 15:14
17

Obbi Oulare lijkt stilaan bezig aan zijn echt grote doorbraak. De spits krijgt een steeds belangrijke rol bij Standard en lijkt klaar om een belangrijke pion te worden bij een Belgische topclub. Dat ziet ook Peter Vandenbempt.

Volgens de radiostem kan Oularé dit seizoen nog een gigantisch belangrijke rol spelen voor Standard. "Als de Rouches Europees voetbal willen halen, is een fitte Oulare nodig", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Michel Preud'homme tipte hem zelfs al aan Roberto Martinez. Dat vindt Vandenbempt niet zo'n gek idee. "En, inderdaad, topfit, met wedstrijdritme en een korfje doelpunten is hij geen slechtere keuze als derde spits voor de Rode Duivels dan het eeuwige enigma Batshuayi of Benteke", zegt hij.

Zowel Michy Batshuayi als Christian Benteke kennen voorlopig een bijzonder moeilijk seizoen. Zo kwamen beide spitsen amper in actie bij hun clubs. Dat deed ook Oulare voorlopig nog niet veel, al krijgt hij wel steeds vaker speelminuten bij Standard. Debuteren deed de jonge spits nog niet bij de Rode Duivels.