Lukaku gaat door met Inter, ook Sevilla gaat verder in Europa League

27-02-2020 23:00 Laatste update: 23:07

Internazionale heeft zich ten koste van Ludogoretz Razgrad geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League. De Italianen wonnen met 2-1 in een leeg Giuseppe Meazza, waar geen supporters aanwezig mochten zijn vanwege de uitbraak van het Corona-virus in Noord-Italië.

Internazionale - Ludogorets Razgrad 2-1
Inter kon er na de 0-2 overwinning op bezoek bij Ludogoretz enigszins rustig aan doen in het tweede duel met de ploeg uit Bulgarije, maar kwam halverwege de tweede helft wél op achterstand. Sauly Oliveira schoot de uitploeg op voorsprong, waardoor de spanning terug was. Dit duurde echter niet lang: vijf minuten later zorgde Cristiano Biraghi alweer voor de 1-1.

De thuisploeg besliste de wedstrijd uiteindelijk al voor rust: Romelu Lukaku zorgde voor 2-1. In de tweede helft deed Inter het rustig aan en vielen er geen doelpunten meer.

Sevilla - CFR Cluj 0-0
Sevilla heeft goede zaken gedaan in eigen huis tegen Cluj. Waar het treffen tussen beide teams vorige week eindigde in 1-1, werden er in Spanje geen doelpunten meer gemaakt. Hierdoor is het uitdoelpunt van de vorige wedstrijd voldoende voor de ploeg van trainer Julen Lopetegui.