Verschaeren denkt niet aan het EK: Zo snel mogelijk presteren bij Anderlecht

Verschaeren denkt niet aan het EK: "Zo snel mogelijk presteren bij Anderlecht"

27-02-2020 12:09 Laatste update: 12:31
11

De afstand tot plek zes bedraagt nog steeds vier punten, maar RSC Anderlecht heeft wel weer het goede gevoel te pakken na een 6-1-zege tegen KAS Eupen. Bovendien staat Yari Verschaeren op het punt om zijn terugkeer te vieren. De jonge spelmaker was enkele maanden out met een enkelblessure.

Verschaeren hoopt in ieder geval nog wat te betekenen voor Anderlecht in de lastige strijd om Play-Off 1. Verderop staat het voorjaar van 2020 natuurlijk ook in het teken van het Europees Kampioenschap. Dat Roberto Martinez een fan is van Verschaeren, is al langer bekend. De Spanjaard gunde het Anderlecht-product zijn eerste selectie.

Bovendien is de timing van zijn terugkeer misschien wel ideaal met het oog op een selectie én zouden zijn kansen stijgen als zorgenkind Eden Hazard er niet bij is. Toch houdt Verschaerens makelaar, Andres Dendoncker, de boot af. "Dat is nu niet aan de orde. Hij wil zo snel mogelijk presteren bij Anderlecht, daar moet alle energie naartoe gaan, de rest zien we wel", klinkt het oppervlakkig in Sportwereld.