Als Gent op voorsprong komt, dan gaat het zich kwalificeren tegen Roma

"Als Gent op voorsprong komt, dan gaat het zich kwalificeren tegen Roma"

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 09:52wo 26-02-2020 om 09:52

KAA Gent draait op volle toeren en dat geeft vertrouwen. Ondanks de 1-0-nederlaag van vorige week bij AS Roma behouden de Buffalo's geloof in een goede afloop. Ook Wim De Coninck denkt dat Gent de Romeinen nog steeds kan uitschakelen.

"AA Gent mag zeker hoop koesteren", is de algemene boodschap van De Coninck bij Sportwereld. "Als het op voorsprong komt, dan gaat het zich kwalificeren. Het wordt dus vooral zaak om niet te laten scoren. AS Roma steekt echt niet in bloedvorm. Je voelt dat deze return geweldig leeft en de fans
hopen weer op een historisch moment. Iedereen hoopt en verwacht een herhaling van het dubbele duel met Tottenham."

"Ook de legendarische campagne in de Champions League zal zeker een bron van inspiratie vormen", vermoedt de analist. "Eenmaal het spookt in de Ghelamco Arena, is er veel mogelijk. Roma won vorig weekend wel, maar als je het tegen Gent zag voetballen, merkte je toch wel dat het kampt met een vertrouwenscrisis. Zoals AA Gent nu draait, wordt vooral de nul houden de zwaarste opdracht."

Gent hield afgelopen zondag alvast een geslaagde generale repetitie voor de komst van Roma. Het veegde de vloer aan met Sint-Truiden: 4-1. Mede daardoor heeft ook Vadis Odjidja er alle vertrouwen in dat zijn ploeggenoten en hij de Romeinse topclub kunnen elimineren.

Poll

Wat doet Gent tegen Roma?

(260 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws