UPDATE: 'KV Kortrijk bereikt akkoord met Jonckheere'

UPDATE: 'KV Kortrijk bereikt akkoord met Jonckheere'

25-02-2020 20:50 Laatste update: 26-02-2020 15:00
8

Voor KV Kortrijk zit het seizoen min of meer op. De Kerels hebben niets meer te winnen of te verliezen in de competitie en kunnen beginnen met de voorbereidingen op volgend seizoen. De ploeg van Yves Vanderhaeghe lijkt zijn pijlen te richten op Michiel Jonckeere.

Dat meldt Het Nieuwsblad. De 30-jarige middenvelder staat hoog op het verlanglijstje van Kortrijk, aangezien hij een interessante speler is. Jonckheere zijn contract bij KV Oostende -waar hij sinds de zomer van 2011 aan de slag is- loopt immers af na dit seizoen. 

De middenvelder kwam dit seizoen twintig keer in actie aan de Kust (elf basisplaatsen, negen invalbeurten). Daarin wist hij één keer te scoren. Jonckheere genoot zijn jeugdopleiding bij Club Brugge, maar vertrok in 2010 naar Zulte Waregem, waar hij een jaartje bij de beloften speelden. 

Update: Ook Het Laatste Nieuws heeft de interesse van KV Kortrijk in Jonckheere inmiddels bevestigd. Volgens de krant gaat het zelfs nog een stap verder en is Jonckheere zelfs al zo goed als rond met de Kerels.

Bij Kortrijk komt hij ex-coach Yves Vanderhaeghe tegen, die hem mogelijk wel opnieuw speeltijd zal geven. Die kreeg hij amper dit seizoen bij KVO.