'Chelsea gaat aan Onana voorbij: Premier League-topclub legt bod neer in Madrid'

'Chelsea gaat aan Onana voorbij: Premier League-topclub legt bod neer in Madrid'

25-02-2020 15:45
0

Chelsea heeft zijn zinnen gezet op topkeeper Jan Oblak van Atlético Madrid, claimt althans El Chiringuito dinsdag. De Premier League-topclub zou zelfs al een bod hebben neergelegd in de Spaanse hoofdstad.

Naar verluidt heeft Chelsea dertig miljoen euro plus Kepa Arrizabalaga over voor Oblak. De Londenaren worden de laatste tijd ook in verband gebracht met André Onana, maar de Kameroener van Ajax zou in dat geval geen eerste keus zijn op Stamford Bridge. De club van manager Frank Lampard bereikte onlangs wel een akkoord met de Amsterdammers over de transfer van Hakim Ziyech.

Of de spelmaker gezelschap krijgt van Onana, is dus afwachten. Oblak was in de zomer van 2018 al in beeld bij Chelsea, maar van een overstap kwam het destijds niet. The Blues richtten hun pijlen vervolgens op Kepa, die voor tachtig miljoen overkwam van Athletic Bilbao en daarmee de duurste keeper ter wereld werd. De 25-jarige Spanjaard kwam dit seizoen echter onder vuur te liggen. Momenteel is hij zelfs zijn basisplaats kwijt aan oudgediende Willy Caballero.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie