Zidane laat zich uit over blessure Hazard: “Hij is al een paar dagen slecht”

Zidane laat zich uit over blessure Hazard: “Hij is al een paar dagen slecht”

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 15:15di 25-02-2020 om 15:15

Eden Hazard blijft op de sukkel met een enkelblessure. Real Madrid moet nu beslissen of er een operatie zal plaatsvinden of niet. Op een persconferentie laat Zinedine Zidane zich uit over Hazard.

“Ik ben geen dokter en dus niet in de positie om daarover te oordelen”, citeert Het Laatste Nieuws. “De mensen die Hazard behandeld hebben zijn professioneel en competent. Ik ben niet de juiste persoon om te zeggen wat wel en wat niet had moeten gebeuren.

Hazard zit in een grote dip. ”Maar Eden wil spelen. Ik zie in zijn ogen dat hij ongelukkig is. Hij is slecht. Al een paar dagen. Je kunt je inbeelden hoe hij zich voelt. Natuurlijk komt dit op een slecht moment. Eden was blij dat hij opnieuw kon spelen. Zeker na drie maanden. Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren.”

Real Madrid en Zidane zullen voorzichtig omspringen met de blessure om een terugval tegen te gaan. “Maar ik hoop dat als hij terugkomt hij 100% fit is. Dat wil hij en dat willen wij ook. Voorlopig is het wel zwaar voor hem”, aldus de Franse oefenmeester.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws