Real Madrid moet knoop doorhakken: ‘Operatie voor Hazard of niet?’

Real Madrid moet knoop doorhakken: ‘Operatie voor Hazard of niet?’

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 14:14di 25-02-2020 om 14:14

Laatste update: dinsdag 25 februari 2020 om 14:24di 25-02-2020 om 14:24

Eden Hazard kent een pechseizoen bij Real Madrid. De Rode Duivel geraakte weer geblesseerd aan zijn enkel tijdens de wedstrijd tegen Levante. Het Nieuwsblad meldt dat de medische staf van Real Madrid nu een knoop moet doorhakken.

Kiest de Spaanse topclub voor een klassieke behandeling zonder operatieve ingreep of toch een operatie? Er staat alvast nog geen datum op de terugkeer van Hazard. Voetbalminnend België hoopt alvast dat hij op zijn minst fit geraakt voor het komende EK.

‘Twee opties liggen momenteel op tafel: een ‘conservatieve’ behandeling, zonder ingreep, of opereren. Deze laatste optie werd in december bij de eerste blessure, na de fout van Thomas Meunier in de CL-wedstrijd tegen PSG, nog van tafel geveegd maar wordt nu dus wel overwogen’, klinkt het.

Een definitieve beslissing zal deze week worden genomen, maar er wordt verwacht dat Hazard dit seizoen niet meer in actie zal komen voor Real Madrid. Het EK is nog wel een optie. Omdat Hazard al meerdere keren met de enkel sukkelt lijkt een operatie het meest logische.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws