Ex-speler Di Maria haat Manchester United: Zo erg dat hij snel wegzapt

Ex-speler Di Maria haat Manchester United: "Zo erg dat hij snel wegzapt"

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 10:36di 25-02-2020 om 10:36

Angel Di Maria heeft zulke slechte herinneringen aan zijn tijd bij Manchester United, dat hij gelijk van televisiekanaal wisselt als hij iets van The Reds voorbij ziet komen. Dat onthult Marcin Bulka, ploeggenoot van de Argentijn bij Paris Saint-Germain.

Di Maria werd door Louis van Gaal in 2014 naar Old Trafford gehaald en vertrok een jaar later alweer naar PSG. Zijn vervelende periode bij United zit hem nog steeds dwars. "Di Maria haat Manchester United", zegt Bulka tegen het Poolse YouTube-kanaal Foot Truck. "Hij heeft geen enkele goede herinnering aan de tijd die hij daar doorbracht."

"Het is zelfs zo erg dat Di Maria snel van kanaal wisselt als er iets op televisie komt dat gerelateerd is aan Manchester United", aldus Bolka. Di Maria was in Engeland onder meer niet blij met het feit dat hij het rugnummer 7 kreeg, een iconisch nummer bij Manchester United. De Argentijn wilde die verantwoordelijkheid niet dragen en had liever het rugnummer 11 gehad, maar die werd later toebedeeld aan Adnan Januzaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws