Hairemans boven water: Alles gaat trager, alsof je meer tijd hebt om te denken

Hairemans boven water: "Alles gaat trager, alsof je meer tijd hebt om te denken"

25-02-2020 09:56
3

KV Mechelen lijkt tot op de slotspeeldag op zijn minst een duchtig woordje te zullen meespreken in de Play-Off-1-debatten. Tegen een weliswaar onthutsend zwak Waasland-Beveren haalden de Antwerpenaren fors uit: 4-0. Geoffry Hairemans was één van de uitblinkers.

Na een lastige start komt de linkspoot helemaal boven water bij KV. Tegen RSC Anderlecht (2-0) kreeg hij het slot van de deur met een loeihard afstandsschot, in het thuisduel met Waasland-Beveren dirigeerde hij het Mechelse spel. "Ik speel opnieuw met vertrouwen", bevestigt Hairemans bij Het Laatste Nieuws. "Dat voel ik op training én in de wedstrijden."

"Ik ben veel zekerder aan de bal", probeert Hairemans dat hervonden gevoel te omschrijven. "Alles gaat precies trager, alsof je meer tijd hebt om na te denken. Dat is gewoon omdat je met vertrouwen aan het voetballen bent. Daar ben ik zeer blij om. Ik geniet. Van het voetbal, maar ook van de sfeer in de thuismatchen. Het publiek blijft maar zingen. Dat motiveert ons."

Hairemans kwam afgelopen zomer naar KV Mechelen, nadat hij de jaren voordien het uithangbord van Royal Antwerp FC was. De sierlijke middenvelder was één van de architecten van de promotie naar Eerste Klasse A van The Great Old. Ook op het hoogste niveau probeerde Hairemans zijn stempel te drukken in Deurne-Noord, maar in het fysieke spel van Laszlo Bölöni kwam hij steeds minder aan de oppervlakte.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie