KAA Gent sloeg al recordbod af voor David: “Niet laten gaan voor 25 miljoen”

KAA Gent sloeg al recordbod af voor David: “Niet laten gaan voor 25 miljoen”

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 08:28di 25-02-2020 om 08:28

Laatste update: dinsdag 25 februari 2020 om 09:15di 25-02-2020 om 09:15

Jonathan David is één van de sterkhouders bij KAA Gent. Verschillende topclubs worden al genoemd voor het goudhaantje van de Buffalo’s, maar de vraagprijs is niet mals.

Tegenover Het Nieuwsblad laat Michel Louwagie weten dat het al een recordbod heeft afgeslagen voor David. “Er lag in januari al een recordbod op tafel, maar dat hebben we afgeslagen. Ons doel is deze ploeg samen te houden, ook ná de zomer. We hebben het contract van David niet voor niks verlengd tot 2023.”

KAA Gent is ambitieus en wil zijn sterkhouders niet verliezen. “We hebben héél veel talent. Yaremchuk was ook goed bezig tot hij geblesseerd uitviel, hij is ook nog jong. En Chakvetadze komt ook terug. Die jongeren vormen een ideale mix met onze ervaren spelers. Het is de bedoeling om dat zo te houden.”

Meer dan 25 miljoen euro
“We willen ons volledig concentreren op het kampioenschap én op de Europa League en willen nu niet spreken over transfers. Het is schitterend dat we met David een topschutter hebben rondlopen, maar we willen hem vooral ­houden. Uiteraard laten we zo'n speler niet gaan voor 25 miljoen. We hebben dit seizoen al mooie dingen laten zien, daar willen we mee doorgaan”, aldus Louwagie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is David meer dan 25 miljoen euro waard?

(1906 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws