Antwerp-verdediger Hoedt begrijpt scheidsrechter niet: Slaat nergens op

Antwerp-verdediger Hoedt begrijpt scheidsrechter niet: "Slaat nergens op"

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 23:30ma 24-02-2020 om 23:30

Antwerp FC is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om punten te sprokkelen tegen Standard. Het ging na een schicht van Obbi Oularé met 1-0 onderuit. Op de koop toe pakte Wesley Hoedt nog zijn vijfde gele kaart.

De Nederlander mist daardoor de partij tegen KV Oostende. Hoedt pakte die vijfde gele kaart na een wegwerpgebaar in de blessuretijd. De scheidsrechter liet hem daarop een geel karton zien. "Ik vond dat wel een beetje héél kinderachtig eigenlijk", gaf Hoedt aan bij Het Laatste Nieuws.

"Ik vroeg het na de match nog aan de ref wat ik deed en of hij dan zo op z'n teen getrapt was, maar een uitleg kreeg ik niet. So be it, ik heb wel andere dingen om me druk over te maken", aldus Hoedt.

De Nederlander ziet zijn schorsing vooral als een goed rustmoment. "M'n enkel is nog lang niet honderd procent in orde, dus het is goed dat die nu volledig kan herstellen zodat ik topfit kan beginnen aan de belangrijkste periode van het seizoen. Natuurlijk is het k*t en slaat het nergens op, maar nu kan ik Play-Off 1 wel met een propere lei aanvatten", aldus Hoedt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws