Geeft Club Brugge VIPs opvallende behandeling in nieuw stadion?

Geeft Club Brugge VIPs opvallende behandeling in nieuw stadion?

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 22:01ma 24-02-2020 om 22:01

Club Brugge is van plan om binnenkort een nieuwe arena te bouwen op de site Jan Breydel. Daarin wil het zo'n 40.000 zitjes zetten. Een deel daarvan is ook voor de VIPS, die mogen hopen op een wel heel mooi plekje.

Zo trok Bob Madou, Chief Business bij Club Brugge, onlangs naar Amerika om daar wat mosterd te halen voor zijn werk. Daar kreeg hij een wel heel opvallend idee voor het nieuwe stadion van Club Brugge.

Skyboxen en business seats
"De sportbeleving in Amerika is er zódanig anders dat het de moeite loont om erover na te denken", klinkt het in Het Laatste Nieuws. Hij bezocht onder andere het stadion van Inter Miami FC. "Hun skyboxen en business seats zijn benéden. Ik wist niet wat ik zag."

"Maar daar zei men: ‘Bob, zet je eens aan de rand van het veld.' En eigenlijk was dat wel cool... Ik begon na te denken: 24 seats, in de nek kunnen blazen van de dug-out, die je dan open bouwt, zoals in Chelsea, en met inkijk door een glazen wand in de spelerstunnel...", aldus Madou.

"'Mijn vip-dorp bouw ik weerom niet boven maar in de hoek van het stadion', ging de man verder. ‘En ik zorg voor genoeg entertainment opdat de klanten misschien tijdens de tweede helft binnen blijven.'"

Of Club Brugge dat ook zal invoeren, is nog maar de vraag. "We zien wel. Het voordeel is dat we met Club Brugge onze eigen keuzes kunnen maken om te zien hoe we het nieuwe stadion maximaal kunnen rentabiliseren in combinatie met fanbeleving", besluit Madou.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws