Inter betaalde veertig miljoen euro voor me en heeft me behandeld als een kind

"Inter betaalde veertig miljoen euro voor me en heeft me behandeld als een kind"

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 21:31ma 24-02-2020 om 21:31

João Mário lijkt na snoeiharde uitspraken niet meer terug te kunnen keren bij Internazionale. De Portugees speelt momenteel op huurbasis voor Lokomotiv Moskou en heeft in een interview gehakt gemaakt van zijn broodheer.

João Mário (27) maakte voor veertig miljoen euro de overstap van Sporting Portugal naar Inter. Dat was in 2016, een paar maanden nadat Portugal het EK won. Hij scoorde in zijn debuutseizoen drie keer in dertig wedstrijden. Daarna was zijn rol bij Inter minimaal. De club verhuurde hem al eens aan West Ham United.

Afgelopen zomer maakte João Mário de huurtransfer naar Rusland. Hij voelt zich slecht behandeld door Inter. "Inter betaalde veertig miljoen euro voor me en heeft me behandeld als een kind. Het is walgelijk", zegt João Mário.

"Ik mocht niet meetrainen of meespelen in vriendschappelijke wedstrijden, zoals de rest dat wel mocht. Ik trainde alleen met Mauro Icardi. Ik begrijp de houding van Inter niet. Ik heb een minder stabiele club gevonden dan Sporting. Er is veel onduidelijkheid, er worden veel trainers ontslagen en de voorbereiding op het seizoen was slecht. Het spijt me dat er buiten het veld meer is gebeurd dan daarbinnen."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws