Kompany kijkt verder dan PO1: Dit is een ploeg voor de toekomst

Kompany kijkt verder dan PO1: "Dit is een ploeg voor de toekomst"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 23:10zo 23-02-2020 om 23:10

Het was een regelrechte feestdag voor Anderlecht tegen Eupen, 6-1 werd het. Ook Vincent Kompany wist nog eens te scoren, de aanvoerder genoot van de prestatie van zijn team.

Voor Kompany is het geen toeval dat Anderlecht met zo een cijfers weet uit te halen. "We hebben al vaker zo een wedstrijden gespeeld, het verschil is dat we vandaag wél scoorden", wordt Kompany geciteerd door Het Laatste Nieuws. Kompany is uiteraard erg tevreden dat zijn ploeg nu wel eens makkelijk weet te scoren.

"We maken er zes vandaag en dat is heel belangrijk voor ons. In de topmatchen zijn we nooit weggespeeld maar tegen dit soort ploegen hebben we wel vaak punten laten liggen", vervolgt Kompany. Aan play-off 1 wil Kompany echter niet te veel denken, de man achter het project kijkt verder in de toekomst. "Er zit nog erg veel progressiemarge in deze groep, ook vandaag speelde we met jongens van 17 jaar. Dit is een ploeg voor de toekomst", aldus Kompany.

Alsof het doelpuntenfestijn nog niet genoeg was, wist ook Kompany nog eens te scoren. "Ik wilde absoluut nog eens scoren in dit stadion. Het is een bevrijding voor mij, ik ben blij dat ik de fans iets heb kunnen geven."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws