Hattrickheld David: Ik ben heel erg trots

Hattrickheld David: "Ik ben heel erg trots"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 22:42zo 23-02-2020 om 22:42

Jonathan David was andermaal dé grote uitblinker bij KAA Gent, met zijn eerste hattrick in Gentse loondienst bezorgde hij zijn ploeg de overwinning. Tijd om te genieten is er echter niet, de focus gaat meteen naar Roma.

Twee doelpunten voor de rust, eentje erna, David was blij met zijn prestatie. "Ik been heel erg trots op mijn eerste hattrick, hopelijk kan ik op deze manier blijven verder spelen", liet de Canadese spits na afloop aan Sporza verstaan. Met achttien doelpunten is David overigens alleen topschutter in de Jupiler Pro League.

Ondanks de knappe prestatie van David, richt de jonge spits zich al meteen op de volgende opdracht: AS Roma. Gent moet één doelpunt zien te ophalen in eigen huis. "Het wordt moeilijk maar we proberen ons te plaatsen voor de volgende ronde. Het zal zaak zijn om vroeg te scoren", besluit David.

Het bestuur van Gent voegt ondertussen enkele miljoenen bij aan het prijskaartje van David, met 22 doelpunten en tien assists over alle competities heen wordt hij wel zo goed als onhoudbaar voor de club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws