Peeters ziet lichtpuntje ondanks mager voetbal Club: Zo worden ze wel kampioen

Peeters ziet lichtpuntje ondanks mager voetbal Club: "Zo worden ze wel kampioen"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 22:25zo 23-02-2020 om 22:25

Club Brugge won zondagmiddag tegen Charleroi, veel overschot had het echter niet. Imke Courtois toont zich kritisch, Bob Peeters vindt het dan weer positief dat Club ook dit soort wedstrijden weet te winnen.

Courtois bleef gedurende de wedstrijd wat op haar honger zitten. "Ik had er toch wel meer van verwacht, zeker van Club Brugge had ik toch hogere verwachtingen", vertelt Courtois in de Play Sports studio na afloop van de wedstrijd. "Ze bevestigen toch alweer dat ze niet in topvorm zitten", aldus de analiste.

Collega analist en Westerlo-trainer Peeters zag ook dat het niet bijster goed was bij Club, hij ziet echter wel een lichtpuntje. "Ze pakken toch wel weer punten", vertelt hij in diezelfde studio. "Als ze een mindere periode zoals de deze doorkomen zonder veel puntenverlies worden ze kampioen."

Peeters zag ook een reden voor de mindere prestaties de afgelopen weken. "Je kan toch wel wijzen naar vermoeidheid. Donderdag speelde ze bijvoorbeeld nog aan hoge intensiteit tegen United. Je ziet dat de frisheid er een beetje af is", aldus Peeters.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws