Het enige wat we kunnen doen is goed voetballen en proberen winnen

"Het enige wat we kunnen doen is goed voetballen en proberen winnen"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 21:02zo 23-02-2020 om 21:02

RSC Anderlecht zette missie 'twaalf op twaalf' in met een knaller. Thuis tegen KAS Eupen haalde het nog eens ouderwets uit: 6-1. Daardoor zal het vertrouwen in een goede afloop toch weer toenemen bij de Brusselaars. Michel Vlap geeft toe dat de zege deugd doet.

"Ik denk dat we de laatste tijd goed bezig waren", blikt Vlap bij Sporza even terug op de voorbije weken. "Dat moesten we doortrekken en vandaag vertaalde zich dat in doelpunten. We mogen tevreden zijn. "In het begin waren we slordig. De eerste goal werkte bevrijdend, daarna konden we de knop omdraaien. Het is logisch dat het geloof bij hen snel weg was."

"Als je bij Anderlecht 2-0 achter komt met een rode kaart, dan wordt het lastig", beseft Vlap. "Wij kunnen de bal dan goed laten lopen. Lekker dat we de kansen die we creëerden ook afmaakten. We hadden zes verschillende doelpuntenmakers, misschien is dat wel een goed teken", aldus de man die zelf de 2-0 liet optekenen vanop de stip.

"Alles proberen winnen"
Natuurlijk kon de onvermijdelijke vraag niet achterwege blijven: is Play-Off 1 nog haalbaar? "Het enige wat we kunnen doen is goed voetballen en proberen te winnen", houdt Vlap de boot wat af. "We staan achter, daar kan je nu niks aan veranderen. We zijn op de goede weg, hopelijk is dat straks genoeg."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zijn de kansen op Play-Off 1 voor Anderlecht nu veranderd ten opzichte van voor dit weekend?

(150 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws