Man Utd kent goede generale repetitie voor partij tegen Club Brugge

Man Utd kent goede generale repetitie voor partij tegen Club Brugge

23-02-2020 17:10

Manchester United heeft net zoals Club Brugge een overwinning geboekt. In eigen huis haalde het met 3-0 van het Watford van Christian Kabasele.

Manchester United had 42 minuten nodig om de ban te breken tegen Watford en mocht daar Bruno Fernandes voor danken. De Portugese winteraankoop liet zich makkelijk over de handen van doelman Ben Foster vallen en verzilverde de strafschop zelf: 1-0. Na een klein uur besliste Antony Martial op stijlvolle wijze het duel. De Franse aanvaller stuitte in eerste instantie op Foster, maar wipte de bal in de herkansing zeer fraai in het doel.

United werkte vervolgens nog een klein beetje aan het doelsaldo. Mason Greenwood schoot overtuigend raak, nadat hij de counter zelf had opgezet. The Mancunians klimmen ten koste van Tottenham Hotspur naar de vijfde plaats in de Premier League. De achterstand op Chelsea, dat de cruciale vierde plaats in handen heeft met het oog op de Champions League-tickets, bedraagt drie punten. Watford blijft steken op plek negentien.