De realiteit bij Lokeren: Geen dokter of supplementen, drie rolletjes tape

De realiteit bij Lokeren: "Geen dokter of supplementen, drie rolletjes tape"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 13:46zo 23-02-2020 om 13:46

Laatste update: zondag 23 februari 2020 om 13:47zo 23-02-2020 om 13:47

Sporting Lokeren heeft zaterdagavond een puntje gepakt op het veld van Roeselare. De Waaslanders, die zich momenteel in een penibele financiële situatie bevinden, zijn al veroordeeld tot de Play-Downs in 1B, maar toch weigert Stijn Vreven de handdoek te werpen. Al zijn de werkomstandigheden niet echt ideaal.

"Of dit mijn laatste wedstrijd als coach van Lokeren was? Neen, dat denk ik niet", vertelde Vreven na de match aan Sporza. "Deze club moet blijven bestaan. Sporting Lokeren is een begrip in het Belgische voetbal, met heel goeie resultaten in het verleden. Nu zittten we in een dipje, maar daar moeten we uitgeraken."

"Hopelijk komt er straks witte rook uit de bestuurskamer en dan kunnen wij onze plicht doen op het veld: ons sportief redden en in 1B blijven. Daar geloven we nog in. Zelf kijk ik alleen naar de dag van morgen. De financiële gesprekken zijn al heel lang aan de gang. Wij wachten op witte rook, maar zelf heb ik er totaal geen idee van hoe ver het daarmee staat."

De werkomstandigheden voor Vreven en zijn technische staf zijn echter verre van ideaal. De coach sloot af met een kleine anekdote. "We zijn naar hier gekomen zonder dokter, met drie rolletjes tape en zonder energiesupplementen. Dat is de realiteit. Als je dan toch gewoon je match speelt en tactisch uitvoert wat gevraagd is, dan kan ik alleen maar mijn diepste respect tonen", besloot de coach van Lokeren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws