Van Wijk ontgoocheld na gelijkspel: Hier voel ik me niet goed bij

Van Wijk ontgoocheld na gelijkspel: "Hier voel ik me niet goed bij"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 11:33zo 23-02-2020 om 11:33

Laatste update: zondag 23 februari 2020 om 11:39zo 23-02-2020 om 11:39

KV Oostende bevindt zich na dit weekend helemaal in de degradatiestrijd. Door de overwinning van Cercle Brugge is het verschil met de laatste plaats nog maar twee punten. Oostende speelde zelf gelijk tegen Zulte Waregem, maar had moeten winnen volgens coach Dennis Van Wijk.

"Hier voel ik me niet goed bij", vertelde hij na de match aan Sporza. "Als je ziet hoeveel kansen we gecreëerd hebben, is dat twee keer zoveel als Zulte Waregem denk ik. Ze hadden wel meestal de bal, maar in de eerste helft krijgen we al vier of vijf hele, hele grote kansen. En meteen na de rust krijgen we nog een grote kans én een niet te missen kans, die we toch missen. Eens we in de zestien kwamen, verloren we het overzicht op z’n zachtst gezegd."

En op die manier komt Oostende plots middenin de degradatiestrijd terecht. "Na de resultaten van dit weekend moeten we niet in paniek slaan, maar wel dringend punten pakken", vervolgde Van Wijk. "We moeten zeker nog één keer winnen en daarom is het net zo bitter dat we onszelf vanavond niet belonen voor de kansen die we creëren. We moeten zeker nog één keer winnen. Antwerp en Genk worden moeilijk en tegen Cercle wordt het een echte bekerwedstrijd."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws